Tricicleta adulti electrica ZT02

4.499,00 lei
Cantitate:

Tricicleta adulti electrica ZT02

 

Detalii:

Trcicleta electrica pentru adulti.

Este construit pe baza bicicletei electrice ZTech ZT02.
Un model incercat, mers echilibrat, de incredere.
Este destinat persoanelor cu inaltime intre 150- 180cm.
Suporta o sarcina de 130kg, roti intarite, cos mare pe spate si cos mic in fata metalic.

Dotata cu sistem de pedalare asitata (PAS), acceleratie la maneta, frana la mana fata-spate
dreapta, si frana suplimentara la picior la roata spate stanga(torpedo). Oglinda stanga-dreapta.
Antrenarea se face de la motorul electric aflat in butucul fata sau prin pedalare, prin actionarea rotii spate stanga.

Semnalizarea (stanga-dreapta) lumina pozitie si frana se afla in spate central pe axa spate, lumina fata pe masca din fata, se actioneaza ca si la motorete, de pe ghidon, la fel si claxonul.
Redresorul de incarcare se poate cupla pe bicicleta sau dupa detasarea corpului cu acumulatori in orice alta locatie. Atentie! Daca se incarca bateria separat (demontata) se va cupla contactul cu cheia.

Acumulatori din plumb (fara intretinere) de 10AHx3=36V. Garantie acumulatori 6luni, in conditiile respectarii conditiilor de utilizare, valabile la orice tip de acumulatori pe baza de plumb. In conditii normale rezista la : 500 cicluri incarcare-descarcare !
Distanta de deplasare cu o incarcare 30-45km; in functie de teren, sarcina sau modul deplasarii: cu asistare la pedalare sau pur pe acceleratie motor.
Se trimite asamblata, dupa ce a fost reglata si incercata. In cazul expedierii cu curier, va fi necesara montarea oglinzilor si a pedalelelor. Pedala stanga este cu filet invers!
Disponibil la comanda. Imaginea este de prezentare, produsul livrat poate sa fie diferit, existand diverse culori si modele, pastrandu-se caracteristicile tehnice!
Transport inclus in pret in reteaua Fan curier!